Presentkort till bröllopsresan

Långt ifrån alla som gifter sig idag åker på en bröllopsresa. Många gånger har man kanske lagt en hel del pengar på själva bröllopet, klänning, ringar med mera. Då kan det vara mycket välkommet att få ett presentkort som kan användas till en bröllopsresa. Och även om många kanske drömmer om att åka riktigt långt bort för att fira smekmånad, så finns det destinationer på närmare håll som inte kostar skjortan.

Ett mycket populärt resmål för bröllopsresor är den romantiska ön Santorini i Grekland. Här kan man verkligen njuta av fantastiska solnedgångar och små pittoreska byar. Ön gör sig dock bäst i maj/juni eller i slutet av säsongen. Annars riskerar man att behöva trängas med mängder av andra turister vart man än åker.

Ett annat romantiskt resmål som ligger nära är Edinburgh i Skottland. Staden har anor från medeltiden, och vart man än går så ser man mysiga konstgallerior, charmiga pubar och annat mysigt. Sen finns förstås en stor dos av historia att ta del av om man är intresserad av sådant.

Inga kommentarer: