Ett fint vin som kan lagras

Vin i bröllopspresent
Man kan ge bort vin som bröllopspresent på lite olika sätt beroende på plånbok. Tanken med vin som bröllopspresent är att flaskan ska drickas en kommande bröllopsdag. Man kan därför köpa en flaska vin som ska lagras och drickas om 5, 10, 20 år osv.

Man kan förstås också välja att köpa en flaska som ska drickas efter fem år och en som ska drickas om tio år etc. På så sätt följer bröllopspresenten med vid varje jämn bröllopsdag.

Ett vin som inte är allt för dyrt men som med fördel kan lagras är Moulin Touchais. Vill man ha andra tips brukar det gå bra att fråga personalen på Systembolaget om tips.

När man ger bort vin som ska lagras länge är det också viktigt att ge instruktioner på hur vinet ska lagras. Vinet ska för det mesta förvaras liggande, mörkt och ej över 15 grader.

1 kommentar:

Johanna sa...

För par som älskar kaffe och varma drycker i olika former är kapselmaskinen TASSIMO en gåva som kommer att ge njutning lång tid framöver. Till TASSIMO kommer en bred variation av drycker, allt från cappuccino till en kopp klassisk mellanrost och värmande te från Twinings. På så sätt kan både bruden, brudgummen och deras gäster få sin favorit. Mer info på www.tassimo.se och om du vill ha bilder till bloggen maila mig på tassimo@golinharris.se.
Må så gott!
Johanna